POČETNA

„Zamišljeni smo sa specifičnom željom da stvorimo novo doba vellnessa“

Predsednik odbora i glavni biolog

Dr Christina Rahm je majka, supruga, umetnica, međunarodni naučni lider, portparol, formulator, pronalazač i pisac patenta. Magistrirala je nauke, kao i višestruke doktorske i postdiplomske diplome iz različitih oblasti nauke i humanističkih nauka.

Christina Rahm pronalazač ROOT-a

Dr Christina Rahm se izdvaja među svojim vršnjacima. Njen postdiplomski rad obuhvata nanotehnologiju, bionauku, inženjering i nutricionizam. Istraživala je i predavala širom sveta na najuglednijim medicinskim institutima, pored opsežnog rada kao konsultant sa nacionalnim državama.

Njena dostignuća kao medicinskog, kliničkog i istraživačkog naučnika govore sama za sebe.

Danas je njen fokus na farmaceutskoj, nutricionističkoj, biotehnološkoj i industriji nauka o životnoj sredini. Кao humanitarac, njen fokus je osnaživanje ljudi širom sveta.

Ona veruje da se inovacije u matematici i nauci mogu u potpunosti postići samo ako su i kreativna strana i umetnost sarađuju.

„Naša osnovna filozofija: Izlečite uzrok“.

Clayton vlasnik ROOT-a

Poslednjih 16 godina, Claiton se fokusirao na formule za detoksikaciju i suplementaciju i poslovne poduhvate. Njagovo iskustvo uključuje rešenja za životnu sredinu i zdravlje ljudi.

Preduzetnik u zdravstvenoj industriji, razvio je poslovne modele analitičkog testiranja u medicinskoj praksi kako bi poboljšao kvalitet nege identifikovanjem rizika od tri velike bolesti: dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti i gojaznosti, sa dodatnim faktorima rizika.

Claiton je služio kao specijalista za razvoj poslovanja u svakom aspektu vellnessa: prodaja, distribucija, kreiranje formulacije, konsalting, proizvodnja, a sada je arhitekta potpuno novog metoda poslovanja sa ROOT platformom društvene zajednice. Njagova misija je da pomogne u poboljšanju sveta kroz naučne i poslovne pristupe.

“Alternativno prirodno rešenje za ljude da dostignu svoj najveći i najzdraviji potencijal.”

Root nije izgrađen za jedan dan

Šta se dešava kada se misija, vizija i svrha spoje sa pogodnim vremenom?

Baš kao što će veliki farmer izabrati usev na osnovu geografije, klime i godišnjeg doba da bi njegove biljke duboko pustili КOREN; ROOTiverse je osnovan sa namerom da odgovori na potrebe čovečanstva. Кonkretno, da stvore veličinu za one koji žele da se vrate svojim КORENIMA i žive svoj najbolji život. Кako se naš univerzum širi iz minuta u minut, ROOTiverse širi svoj uticaj širom sveta kako bi svakodnevno stvarao zdravlje i veličinu za svoju zajednicu.

Moć društvenog uticaja nikada nije optimizovana da nagradi one koji stvaraju vrednost. Sada ima! Pridružite nam se na najisplativijem putovanju na kojem ćete ikada učestvovati…

Promena zahteva spremnost da se prihvati nešto novo!

“Nisu svi oni koji lutaju izgubljeni” – Tolkin

Dostavljene informacije su u obrazovne svrhe i nisu namenjene kao medicinski savet, ili zamena za medicinski savet lekara ili drugog kvalifikovanog zdravstvenog radnika.

Mi nemamo za cilj da dijagnostikujemo, lečimo, izlečimo ili sprečimo bilo koju bolest ili bolest. Uvek treba da se konsultujete sa lekarom ili drugim zdravstvenim radnikom za medicinski savet ili informacije o dijagnozi i lečenju.

Informacije na ovoj veb stranici nisu procenjene od strane Uprave za hranu i lekove ili bilo kog drugog medicinskog tela.