Doziranje Clean Slate

Kada i koliko kapi Clean Slate za najbolje rezultate čišćenja

Doziranje Clean Slate

Prikladna doza za čišćenje iznosi oko 10 kapi 2 puta dnevno za odrasle (50 + kg). Želimo vam da se osećate sjajno kada obnovite svoje telo i obnovite svoje telo. U većini slučajeva ljudi se odlučuju za 2-3 kapi od 2 puta dnevno u prvoj nedelji. Preporučuje se piti puno vode koja će pomoći uklanjanju  toksina i teških metala iz tela.

Sadržaj bočice CleanSlate : bočica od 30 ml – sadrži 600 kapi, što je dovoljno za 30 dana korišćenja.

Upotreba: Uzimajte 5-10 kapi oralno (ispod jezika), dva puta dnevno, ujutru i uveče.Ako pijete bilo koji lek, čeka se 3-4 sata da bi u ovom trenutku postigli svoj učinak, a zatim uzmite 5-10 kapi Clean Slatea.

Da saznate više kako koristi Clean Slate kliknite na link https://zeolit.in.rs/clean-slate-root/ i upišite svoje ime i svoj mejl i dobićete kroz 9 videa informaicje o Clean slateu.

Ako se osećate dobro  dozu možete povećati na 5 ili 10 kapi 2 puta dnevno u sledećoj nedelji. 

Slušajte svoje telo i u slučaju da se ne osećate ok (da puno idete u WC, znojite se, osećate glavobolju, vrtoglavicu ili slabost – može se pojaviti na početku i trajati dan ili dva jer je telo puno otrova, bakterija i parazita koji se bore protiv uklanjanja  i dodatno ubacuju toksine u krvotok), dozu prilagodite  vašem dobrom osećaju . Smanjite na 5 kapi ili manje nekoliko dana.

Detaljnije informacije o doziranju i vremenu korištenja na mob.:

POZOVITE ODMAH +38163342380

Teški metali i organizam

Kontakt mob.: +381 63 342 380(viber)

email: zdravljeonlineshop@gmail.com

 Informacije na ovoj stranici isključivo su informativne prirode i nisu zamena za lečenje ili dijagnozu.