Kako nastaje autizam?

Autizam, hiperkineticki poremecaji nastaju PRVENSTVENO od toksicnih teskih metala, zive i aluminijuma, koji se smestaju i taloze u sredisnjem cerebralnom kanalu mozga, koji deli desnu i levu hemisferu mozga.

Živa otrovni metal

Živa je glavni uzrok (naravno ne i jedini) hiperkinetickog poremecaja.
Cesto se postavlja pitanje kako je moguce postici toliko veliku izlozenost teskim metalima za samo par godina zivota?


Jedan deo intoksikacije moze se preneti od majke dok je beba u utrobi i kasnije dojenjem i od oca pri zacecu.

Živa metal


To se desava ako su roditelji akumulirali zivu tokom decenija i nisu preduzeli konkretne mere detoksikacije. U poslednje vreme OGROMAN BROJ DECE INTOKSIKOVAN JE OVIM I DRUGIM TESKIM METALIMA I TOKSICNIM MATERIJAMA PUTEM VAKCINA.


Sta se zapravo dešava?

Srednja linija mozga smestena je tacno izmedju leve i desne hemisfere mozga i to je otvoren kanal za protok energije. Kada toksicni teski metali dospeju u taj kanal oni stvaraju barijere i blokiraju elektricne i metafizicke transmisije izmedju mozdanih hemisfera.

U zavisnosti od kolicine teskih metala u kanalu, postoji spektar autizma koji se ispoljava u razlicitim intenzitetima.


Postoji uverenje da se toksicni teski metali mogu eliminisati iz mozga putem raznih metoda detoksikacije otprilike do osamnaeste godine. Ako se to desi, dete ce zadrzati svoje “indigo moci”, ali ce okoncati hiperkineticki poremecaj.

Zasto bas “oko osamnaeste godine”?

To je period kada se sredisnji kanal izmedju mozdanih hemisfera zatvara. Hemisfere se pribijaju jedna uz drugu ogranicavajuci lak i slobodan protok energije i mozemo reci VEŽE I ZAROBLJAVA sve toksine i teske metale koji su u kanalu.

Autizam

Genetika se ne krije iza autizma i hiperkinetickih poremecaja i netacna je teorija da kod autoimunih bolesti telo ponekada napada samo sebe. Takodje i Epstajn-Barov virus je odgovoran za mnoge misteriozne bolesti koje se smatraju “neizlecivim”, ali i drugi paraziti prisutni u mozdanoj kori i kicmenoj mozdini.


Ako smo u stanju da uklonimo uzroke metabolickih poremecaja u celijama, poremecaje razmene informacija na medjucelijskom nivou, uzroke poremecaja funkcije organa, nestace i posledice.

Autizam kod dece


Clean Slate ce “pokupiti” iz organizma teske metale i otrove, koji su se smestili u mozdane, nervne, kostane, misicne i druge celije i rasteretiti organizam, ojacati imunoloski sistem i isceliteljske sposobnosti organizma.

Zeolit

Drzite dete sto dalje od toksicnih teskim metala, aditiva koji su toksicni, hrane prepune emugatora, aspartana, sinteticke hrane i novih vakcina.

Leave a Comment